Uređaj za elektrolizu vode VA SALT SMART C10 max. 25 m3 + pH probe

Uređaj odlikuje manja potrošnja energije za razliku od istih proizvoda na tržištu, IP65 zaštita koja omogućava da je uređaj postavljen u podzemni prostor, niska temperatura rada, jednostavnost pri postavljanju te mogućnost samo-održavanja. Preporučeni volumen bazena do 25 m3.

Uređaj za elektrolizu omogućuje proizvodnju klora od soli.

 1,853.00

Opis

Uređaj za elektrolizu vode VA SALT SMART kompaktna je jedinica za obradu slane vode dizajnirana za privatne bazene sa zaštitom IP 65 te proizvodnjom soli 10g/h.

Uređaj odlikuje manja potrošnja energije za razliku od istih proizvoda na tržištu, IP65 zaštita koja omogućava da je uređaj postavljen u podzemni prostor, niska temperatura rada, jednostavnost pri postavljanju te mogućnost samo-održavanja. Također uređaj je moguće kontrolirati uz pomoć daljinskog.

Uređaj za elektrolizu omogućuje proizvodnju klora od soli. Kuhinjska sol ili natrijev klorid sastoji se od molekula natrija i klora. Uz pomoć električne struje koja se stvara u stanici uređaja za elektrolizu, te dvije molekule se razdvajaju i stvaraju klor. Dobivena klorirana voda koristit će se za tretman bazenske vode. Pod djelovanjem sunca i UV zraka, sol se stvara ponovno te na novo ulazi u ciklus transformacije. Paralelno sa procesom filtriranja vode započinje i proces transformacije.

Elektroliza vode predstavlja ekološki i ekonomičan način čuvanja vode zdravom tijekom cijele sezone kupanja uz potpuni mir.

Preporučeni volumen bazena:

20 m3 – temperatura vode iznad 28°C

25 m3 – temp vode do 28°C

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda

Uređaj za elektrolizu vode i pH

Preporučani volumen bazena

25 m3

Minimalna potrebna razina soli

2 g/l

Optimalna potrebna razina soli

4 g/l

Jednostavna instalacija

Da

Spoj

50 mm

Digitalni zaslon

Da

Napajanje

230 V AC

Dimenzije

280x250x135 cm

Izvor napajanja

230 V /50 Hz Ac

Max. snaga

75 W

Izvor napajanja ćelije

7.5 V DC

Preporučeni salinitet

4-5 g/l

Morska voda

Da, potrebna softverska prilagodba

Max. struja ćelije

10 A