IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

ACQUA POOL d.o.o. (dalje u tekstu: Trgovac) kao voditelj obrade podataka, obvezuje se štiti osobne podatke kupaca u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakonom o provedbi zaštite osobnih podataka, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nam potrebni za ispunjenje naših obveza.

Vaše podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu kvalitetnog pružanja naših usluga, na zakonit, pošten i transparentan način. Obrađujemo samo one podatke koji su nužni za pružanje pojedine usluge, vodeći računa o njihovoj primjerenoj zaštiti.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Od ovoga se izuzimaju oni slučajevi kad je Trgovac dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke kupaca po valjanom nalogu ovlaštenih tijela ili drugim slučajevima u skladu sa zakonom.

Svi djelatnici Trgovca i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Trajnu ili privremenu zabranu korištenja osobnih podataka Kupac može zatražiti pisanim putem u svakom trenutku.

Prilikom obrade osobnih podataka vodimo računa o obvezi čuvanja profesionalne tajne. Vaše osobne podatke ne šaljemo izvan granica RH.

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Općenito, Vaše osobne podatke prikupljamo na način da dobrovoljno pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu  (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date Vašu privolu na prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka u navedene svrhe.

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 godina privolu može dati roditelj ili skrbnik.

Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

U svrhu pružanja odgovarajućih usluga korisnik i/ili kupac je dužan dostaviti Trgovcu sljedeće podatke koji su potrebni za zasnivanje ugovornog odnosa radi pružanja pojedine usluge i/ili prodaje određenih proizvoda iz asortimana: ime i prezime, adresa, osobni identifikacijski broj (OIB), broj telefona i/ili mobitela, kontakt-podatke elektroničke pošte (e-mail adresa), podaci o bankovnom računu za potrebe reguliranja obveze plaćanja, podaci o navikama korisnika i/ili kupaca.

Koristimo se uslugom Google Analytics za mjerenje aktivnosti korisnika na ovoj internetskoj stranici.

Ova internet stranica osim standardnih funkcija koristi proširene funkcije usluge Google Analytics. Značajke oglašavanja usluge Google Analytics implementirane na ovoj internet lokaciji uključuju demografske podatke (dob, spol) usluge Google Analytics i izvještavanje o interesima. Možete spriječiti sudjelovanje u ovom postupku praćenja postavljanjem softvera preglednika sukladno tome ili putem postavki Google oglasa na https://www.google.com/ads/preferences/?hl=hr.

Pružanje informacija Google Inc.

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo

Dijelimo  podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime, e-mail, adresa, telefonski broj.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, OIB, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona, podaci o bankovnom potrebni za  reguliranje obveze plaćanja.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo ostale informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  1. pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  2. pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  3. pravo na prenosivost podataka
  4. pravo na povlačenje privole
  5. pravo na podnošenje prigovora
  6. pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  7. pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem info@acquapool.hr. Također nas možete kontaktirati i putem slanja pošte na našu adresu: Tršćanska 33, 52100 Pula

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.