O nama

Od bazena izgrađujemo obiteljske bazene, bazene za turizam kao i javne i hotelske bazene. U svojoj ponudi Acqua Pool ima Bazene za montažu, saune, automatske crpke, uređaje za automatsko održavanje vode, veliki izbor podvode rasvjete.
Filterska postrojenja naših bazena su izrađena po najvišim standardima EU. Nudimo naprave za masažu, krovove za bazene, vodoskoke, kao i kvalitetne sustave za grijanje bazenske vode, servisne usluge i savjetovanje. Kako u našem poduzeću imamo zaposlene visoko kvalificirane radnike iz građevinske struke obavljamo projektiranje i izgradnju pomoćnih objekata ljetnih kuhinja, spremišta, uređujemo okućnice, sunčališta. Montažu bazenske opreme izvode naši djelatnici sa Njemačkim certifikatom.

Projektiranje i izgradnja bazena

Možemo vam ponuditi kompletnu uslugu projektiranja gradnje i održavanja naših bazena koji imaju garanciju 10 godina. Od bazena izrađujemo obiteljske bazene, bazene za turizam kao i javne i hotelske bazene. U našoj bogatoj ponudi možemo izdvojiti nekoliko vrsta bazena..

Projektiranje i izgradnja sauna

Projektiramo i izrađujemo saune i hidromasažnie bazenske sustave, ugrađujemo gotove modele kao i one izrađene po mjeri, u skladu s prostorom i potrebama investitora. U svojem programu imamo nekoliko vrsta sauna: finske saune, turske parne kupelji do infracrvenih sauna..

Održavanje bazena i sauna

Nudimo kompletnu uslugu održavanja i adaptaciju svih vrsta bazena, sauna i wellness programa. Imamo zaposlene visoko kvalilificirane radnike iz građevinske struke te obavljamo i projektiranje i izgradnju pomoćnih obijekata ljetnih kuhinja, spremišta, okućnice, sunčališta…

Acquapool d.o.o.

Acqua Pool d.o.o. je poduzeće koja se bavi projektiranjem i izgradnjom bazena, sauna, hidromasažnih bazena, sistemom ključ u ruke. Možemo vam ponuditi kompletnu uslugu projektiranja gradnje i održavanja naših bazena koji imaju garanciju 10 godina.

     

Acqua Pool d.o.o
Adresa: Svetog Ivana 3, Pula
Mobitel 1: 099/4241144
Mobitel 2: 098/9817882
OIB: 95898558104