Bazeni

Možemo vam ponuditi kompletnu uslugu projektiranja gradnje i održavanja naših bazena koji imaju garanciju 10 godina. Od bazena izrađujemo obiteljske bazene, bazene za turizam kao i javne i hotelske bazene. U našoj bogatoj ponudi možemo izdvojiti nekoliko vrsta bazena..

LINIJA CLASSIC

bazeni izrađeni od armiranog betona, toplinski izoliranim stranicama te presvučenim najkvalitetnijim PVC folijama njemačkih proizvođača, pošto takvi bazeni imaju garanciju 10 godina, obloga bazena je od PVC-a debljine  1,5 mm. Classic bazeni mogu biti izgrađeni kao skimerski bazeni, preljevni s kompenzacijskim kanalom ili preljevni s kompenzacijskim rezervoarom.

LINIJA PRESTIGE

bazeni su klasični i najstariji poznati oblik gradnje bazena od betona.
To nam omogućava neograničen izbor oblika, boja , veličina, dubina i uzoraka. Unutarnja obloga bazena je obično od staklenog mozaika ili pločica vrhunskih proizvođača. Građevinski radovi zahtijevaju malo zahtjevniji iskop, s temeljnom pločom i zidovima od vodonepropusnog betona kao i vrhunskim hidroizolacijskim premazima školjke bazena.
Bazeni PRESTIGE mogu se montirati u svaki vrt, kuću ili prostor. Ograničenja za ljepotu tih bazena nema, potrebna je samo dobra ideja koju možemo uz Vašu pomoć i pomoć našeg tima dovesti do realizacije, što vam omogućuje kreaciju svakog unikatnog bazena.

LINIJA SPORT

Bazeni Sport su bazeni pravokutnog oblika, zidani materijalom od stiropora zalivenim armiranim betonom te obloženi s PVC folijom debljine 0,8mm u plavoj boji. Bazeni su prikladni samo za ugradnju u zemlju. Građevinski radovi su jednostavni i brzi. Veličine bazena su 6×3 metra,7×3,5 metara ili 8×4 metara.

LINIJA SWIM

su montažni bazeni ovalnog oblika izrađeni od kvalitetnog nehrđajućeg lima debljine 0,6 ili 0,7 mm, stabilizacijskih PVC profila iznad i ispod, te unutarnjeg PVC uloška debljine 0,6 mm u plavoj boji.
Dubina bazena je 1,2 ili 1,5 metara, veličine se kreću od 3 x 4,5 metara pa sve do 5,5 x 11 metara. Bazeni su predviđeni samo za ukopavanje u zemlju.

LINIJA FUN

su montažni bazeni okruglog oblika izrađeni od kvalitetnog nehrđajućeg lima debljine 0,6 mm, stabilizacijskih PVC profila iznad i ispod, te unutarnjeg PVC uloška debljine 0,6 mm u plavoj boji.
Bazeni su prikladni za postavljanje uvrt na zemlju ili se ugrađuju do proizvoljne dubine. Montaža je jednostavan a i idealno je za manje vrtove.Dubina bazena je 1,2 ili 1,5 metara, promjera od 4 do 7 metara.

Acquapool d.o.o.

Acqua Pool d.o.o. je poduzeće koja se bavi projektiranjem i izgradnjom bazena, sauna, hidromasažnih bazena, sistemom ključ u ruke. Možemo vam ponuditi kompletnu uslugu projektiranja gradnje i održavanja naših bazena koji imaju garanciju 10 godina.

     

Acqua Pool d.o.o
Adresa: Svetog Ivana 3, Pula
Mobitel 1: 099/4241144
Mobitel 2: 098/9817882
OIB: 95898558104